yDELSER

Entreprenørfirmaet CONX 1 er en alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver både som hovedentreprenør, samt totalentrepriser. 

Conx 1 tilbyder 

Entreprenørfirmaet CONX 1 er en alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver både som hovedentreprenør, samt totalentrepriser inden for fagene:

• Entreprenør
• Murer
• Tømrer
• Elektriker
• VVS
• Kloak
• Brolægning
• Jord og beton

Vi henvender os til private, erhverv og boligforeninger på hele Sjælland. Vi står for en god og hæderlig kundebetjening, og ligger vægt på kvalitets og korrekt håndværksmæssigt udført arbejde, til konkurrencedygtige priser.

vi_gør

Totalentreprise til alle byggeprojekter

Hos CONX 1 påtager vi os gerne rollen som entreprenør for byggeprojekter for både private, selvbyggere og håndværksvirksomheder. Vi varetager både totalentreprise og hovedentreprise.

Varetagelse af hele projektet med totalentreprise

Hvis du vælger at benytte dig af entrepriseformen totalentreprise, varetager vi hele byggeprojektet fra de første tegninger til det færdige og mangelfrie byggeprojekt. Vi udfører projektmaterialet (tegninger, beskrivelser og ingeniørprojekt med videre) ud fra dine idéer.

En kontakt person

Vi klarer hele processen for dig, og du har kun én kontaktperson og én pris, du skal forholde dig til, når du vælger at benytte dig af totalentreprise hos os. Med hovedentreprise slipper du for koordinering og planlægning mellem arkitekt, ingeniør og adskillelige andre håndværkerfag, og du overlader ansvaret og det overordnede overblik til os.

Fuldt overblik med hovedentreprise:

Hvis du vælger at benytte dig af entrepriseformen hovedentreprise, udfører vi byggeprocessen med udgangspunkt i dit projektmateriale og derefter fra første spadestik til den afsluttende og mangelfrie aflevering af byggeriet.

Ved hovedentreprise er vi ansvarlige for koordinering af arbejdet over for dig som bygherre, og du kan med denne entrepriseform koncentrere dig om byggeriet og overlade de resterende beslutninger til vores entreprenører.

​​Totalentreprise betyder, at du kun har én kontaktperson og én pris, og at du slipper for koordinering og planlægning mellem de forskellige håndværksfag, og at vi fungerer som ansvarlige for koordineringen af projektet.

Kontakt os for at høre nærmere om vores totalentreprise, eller for at høre hvordan vores entreprenører kan være med til at føre dit næste byggeprojekt ud i livet.

ALTID HØJ KVALITET
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

FÅ ET TILBUD – 100% UFORPLIGTENDE OG GRATIS