Renovering

Renovering kræver ofte hele paletten af byggefaglig indsigt, processtyring og stort fokus på detaljerne

Vi kan udføre alle typer af renoveringsopgaver

Trænger dit hjem til en kærlig hånd, eller har du købt en ny villa, der skal totalrenoveres? Conx 1 hjælper til. 

​Conx 1 har mange års erfaring med at udføre renoveringsopgaver. Bor man i et hus, der efterhånden har mange år på bagen, og som gennem årene er blevet yderst slidt, er det oplagt at få det renoveret. På den måde kommer huset til at føles som nyt. Conx 1 udfører både store og små renoveringsopgaver, så det er naturligvis også muligt blot at få renoveret et enkelt værelse, en garage eller lign., hvis det ikke er hele huset, der trænger.

Få et tilbud på renovering

Kontakt os hvis du går i renovering tanker – vi er specialister i alt lige fra mindre renoveringsopgaver til totalentrepriser. 

vi_gør

Renoverings opagver

Renovering af lejlighed

Står du og mangler renovering af lejlighed? Conx 1 sørger for dine boligdrømme går i opfyldelse! Conx 1 har stor erfaring med lejligheds renovering og kan dermed, med kyndig hånd, sætte vores præg på dit renoveringsarbejde.

RENOVERING AF Hus

Conx 1 har stor erfaring med renovering af hus og sikrer, at tidsplanen holder. Med Conx 1 får du en hurtig og professionel renovering af dit hus. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Renovering af bolig

Ønsker du at give din gamle bolig et nyt friskt ydre med en boligrenovering? Conx 1 viden og samarbejder med: malere, murere, tømrere, VVS’ere og elektrikere. ‘

ALTID HØJ KVALITET
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og prioriterer en god dialog fra start til slut!

FÅ ET TILBUD – 100% UFORPLIGTENDE OG GRATIS