Om conx 1

Solidt dansk håndværk, ærlig kommunikation og faste aftaler. Den filosofi kendetegner ethvert samarbejde med CONX 1 Entreprenørfirma

Historien bag Conx 1

Solidt dansk håndværk, ærlig kommunikation og faste aftaler. Den filosofi kendetegner ethvert samarbejde med CONX 1 Entreprenørfirma.
Vi ved, at vores succes beror på vores kunders tilfredshed, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller den indgåede
aftale – og vi forlader aldrig stedet førend du er tilfreds. Vores faglige stolthed, er din garanti for solidt håndværk, udført af erfarne
håndværkere og entreprenører.


Viden og sans for detaljen

  • Hos os er alle kunder lige vigtige, og vi rådgiver samt udfører opgaver for alle, lige fra private husstande, virksomheder og til bolig og ejerforeninger, som ønsker en dedikeret og kompetent sparringspartner, til renoveringsopgaver og nybyggeri. Vi har den nødvendige viden og sans for detaljen, som sikrer det resultat, du fortjener, og med den kvalitet som vi forlanger. Uanset dit behov for entreprenørarbejde, så har vi mandskabet, erfaringen og den rette pris, som matcher behovet.

Erfarne og kompetente medarbejdere

Vi råder i dag over en erfaren og højt kvalificeret medarbejderstab. Vi sætter en ære i godt samarbejde, faglig stolthed og kvalitet til tiden. Vi har en mangeårig tradition i at videreuddanne vores medarbejdere, og vi gennemgår løbende alt indenfor sikkerhed, håndværk og byggeteknisk forståelse.  

Missionen

Entreprenørfirmaet CONX 1 har siden år 2010 arbejdet efter tydelige og veldefinerede målsætninger. Dette har betydet, at vi i dag har skabt en kultur i virksomheden, som gør, at vi kan tilgå opgaver med en løsnings- og samarbejdsorienteret indstilling. Denne målrettethed har betydet, at opgaverne bliver afleveret til tiden i den kvalitet – og indenfor den økonomiske ramme – som vores bygherre ønsker. 

Det står Conx 1 for

FAGLIG VIRKSOMHEDEn faglig og innovativ stærk virksomhed, hvor samarbejde og integritet er i højsædet.

RespektRespekt for alle samarbejdsparnere. En virksomhed, der skaber mest mulig værdi for kunderne.

SAMFUNDSBEVIDST VIRKSOMHED


En sikker og samfundsbevidst virsomhed på alle fronte. 

Samfund og socialt ansvar

I Entreprenørfirmaet CONX 1 tager vi vores samfunds- og sociale ansvar meget seriøst. F.eks. ansætter vi løbende nye lærlinge.

Vi har stort fokus på at uddanne vores nuværende medarbejdere og samtidig rekruttere nye medarbejdere til at være fremtidens bedste bygningsarbejdere – det gør vi blandt andet ved at uddanne og sørge for, at vores medarbejdere har de bedst tænkelige vilkår til at udføre arbejdet.

 

Kvalitet

Hos Entreprenørfirmaet CONX har vi stort fokus på kvalitetssikring. I gennem mange års erfaring er der opbygget en struktur i vores kvalitetssikringssystem, der især tager højde for grænseflader mellem entrepriserne. Vi har haft god succes med dette og fortsætter med at udvikle.